Dark mode


A+ | Скинути | A-
Трьох людей врятували парамедики поліції Донеччини після авіаудару по Нью-Йор…
Трьох людей врятували парамедики поліції Донеччини після авіаудару по Нью-Йор…
Трьох людей врятували парамедики поліції Донеччини після авіаудару по Нью-Йорку 15 січня ввечері російські війська скинули на житлові квартали Нью-Йорка Донецької області чотири авіабомби КАБ-500. Одна з бомб влучила у триповерховий будинок, повністю зруйнувавши під’їзд. Під руїнами опинилися мешканці будинку.

Парамедики поліції обійшли постраждалий район та з’ясували, хто потребує допомоги. Внаслідок авіаудару осколкових поранень зазнали троє місцевих жителів – 62-річна жінка та двоє чоловіків – 66 і 68 років. Надавши постраждалим першу медичну допомогу, правоохоронці доставили їх у лікарню Костянтинівки.

На місці обстрілу були розгорнуті роботи щодо розбору завалів, під якими можуть перебувати 5 людей.

Одна з авіабомб влучила у дворі між багатоповерховими будинками та не розірвалася. Всіх мешканців з прилеглої території поліцейські евакуйовували до безпечного місця.

Наразі у зв’язку з нестабільною оперативною ситуацією рятувально-пошукова операція тимчасово припинена. Прилегла територія постійно піддається масованим ворожим обстрілам, що унеможливлює проїзд спецтехніки на місце події. Роботи продовжаться після стабілізації ситуації.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16228
Опубліковано: 16.01.24