Dark mode


A+ | Скинути | A-
Наша сім’я відрізняється: сестра Ілона Маска розкрила секрет успіху мільярдера
Наша сім’я відрізняється: сестра Ілона Маска розкрила секрет успіху мільярдера
Сестра Ілона Маска Тоска розповіла, що допомогло її родичу стати успішним мільярдером. Як виявилося, вся справа в генах і їхній родині.

Сестра Ілона Маска розповіла про секрет його успіху

Так, Тоска зізналася, що не здивована успіхам Маска в бізнесі – на сьогодні він найбагатша людина у світі. Всьому виною їхня сім’я і погляди на життя.

– Не вважайте за заступництво, але, схоже, наша сім’я відрізняється від інших людей. Ми більше ризикуємо, – заявила жінка.

Сестра Маска заявила, що їхня сім’я завжди мала великі амбіції та готовність це довести.

Старші покоління родини мільярдера також доводили світові, що вони кращі за інших. До прикладу, дідусь Ілона виграв автопробіг завдовжки в 10 тис. км із Кейптауна в Алжир по всій Африці. Бабуся Ілона була першою жінкою-хіропрактиком у Канаді, а разом зі своїм чоловіком-гонщиком вони були першими, хто здійснив переліт з Африки до Австралії на одномоторному літакові.

Примітно, що навіть сама мама глави Tesla заявила, що вважає сина генієм.

– У мене троє найрозумніших дітей, але Ілон – геній. Я можу читати Тоску і її брата Кімбала досить добре, але не Ілона, – зазначила Мей Маск.

Утім, деякі рішення мільярдера точно не йдуть йому на користь. Нещодавно стало відомо, що Маск вживає наркотики на закритих вечірках. Повідомляється, що глава Tesla вживав ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби на закритих заходах по всьому світу. Також він публічно курив марихуану і заявляв, що має рецепт на психоделічний кетамін.

Читайте також

Токсична атмосфера: співробітників SpaceX звільнили за критику Маска

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14924
Опубліковано: 17.01.24