Dark mode


A+ | Скинути | A-
Автопілот рівня Tesla: Apple розробляє спрощений електрокар для швидкого випуску
Автопілот рівня Tesla: Apple розробляє спрощений електрокар для швидкого випуску
Компанія Apple вирішила перейти до простішого плану з розробки електрокара, щоб вивести його на ринок. Перша поява авто від корпорації очікується вже у 2028 році.

Що відомо про автомобіль Apple

Так, за словами аналітиків, компанія досягла переломного моменту в розробці безпілотного авто під власним брендом. Тепер же в Apple хочуть випустити просто електромобіль, без передового автоматичного управління. Утім, він має відповідати можливостям автопілота від Tesla, який активно використовується водіями.

Однак, навіть під час розробку авто зі спрощеною системою, в Apple не можуть визначитися з термінами виходу. Судячи зі змін, реліз очікується у 2028 році – це на два роки пізніше, ніж прогнозувалося раніше.

Примітно, що розробкою авто компанія вже займається 10 років – у 2014 році створили проєкт, і за ці роки вже встигло змінитися начальство зі створення транспорту. Аналітики очікують, що абсолютно новий продукт допоможе Apple знову підняти прибуток, який помітно знизився за останні роки. Усе через перенасичення ринку дрібної електроніки та відсутність нових ідей у створенні iPhone.

Ідея Apple створити автомобіль на електротязі цілком логічна через популярність такого транспорту. Приміром, автомобіль Tesla став першим електрокаром, який став найпопулярнішим новим авто у 2023 році в ЄС. Компанія Маска продала 254 авто за минулий рік.

Читайте також

Розкуплять за мить: аналітик Apple пророкує успіх окулярам Vision Pro

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 28809
Опубліковано: 24.01.24