Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ракетний удар по Києву 23 січня: в лікарні помер один з постраждалих
Ракетний удар по Києву 23 січня: в лікарні помер один з постраждалих
У Києві в лікарні сьогодні, 26 січня, помер один з постраждалих внаслідок російського ракетного обстрілу, що відбувся раніше у вівторок. Чоловік тоді отримав важкі травми внаслідок "прильоту" по стадіону "Локомотив", і був у комі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку ФК "Локомотив".

"Трагічна звістка надійшла сьогодні ввечері. Внаслідок терористичного російського ракетного удару по Локомотиву 23 січня, нажаль загинув один із постраждалих, Михайло Донський, що перебував у важкому стані, у комі", - йдеться в повідомленні. 

За словами знайомих чоловіка, він був колишнім спортсменом з пауерліфтингу.

"Він разом з родиною був постійним відвідувачем Локомотиву і поціновувачем футболу", - передали в ФК. 

Ракетний удар РФ 23 січня

Нагадаємо, у вівторок, 23 січня, російські загарбники масовано атакували Україну ракетами зі стратегічної авіації. Під ударом опинився Київ, Харків та Павлоград..

Як повідомив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов, удар по Києву був комбінований. Спочатку були запущені крилаті ракети, а потім - балістичні. Загалом російські терористи запустили для удару по українській столиці близько 20 ракет - всі ворожі цілі було збито силами ППО ЗСУ.

В результаті ворожої ракетної атаки у Києві постраждали об'єкти інфраструктури. Одним із них є відомий стадіон "Локомотив". Раніше проект РБК-Україна Styler розповідав, що відомо про стадіон та який вигляд він має після ракетного удару.

За даними столичної влади, внаслідок російської ракетної атаки у місті постраждали 18 людей. З них 13 - госпіталізовані, в тому числі троє дітей. 

Детальніше про наслідки ракетної атаки РФ по Україні 23 січня - у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19014
Опубліковано: 26.01.24