Dark mode


A+ | Скинути | A-
Підпільне виробництво пального у Мукачево: БЕБ повідомило про підозру 5 учас…
Підпільне виробництво пального у Мукачево: БЕБ повідомило про підозру 5 учас…
Підпільне виробництво пального у Мукачево: БЕБ повідомило про підозру 5 учасникам злочинної схеми

Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області повідомили про підозру 5 учасникам злочинної схеми з незаконного виготовлення та продажу пального.

Співробітники БЕБ встановили службових осіб столичного підприємства, що мало дозвіл лише на оптову торгівлю пальним. Однак підозрювані, крім продажу, організували також роботу нафтопереробного заводу у Мукачево.

Сировину закуповували в українських постачальників та переробляли на згадуваному НПЗ. Несертифіковане пальне збували через підконтрольні автозаправні станції.

В рамках розслідування правоохоронці провели 18 санкціонованих обшуків на території НПЗ та в помешканнях фігурантів справи. Вилучено пальне, обладнання для його виробництва, чорнові записи, печатки, понад 3,3 млн грн готівкою, транспортні засоби тощо.

????Директору підприємства та чотирьом його спільникам повідомлено про підозру за ч.ч. 2, 3 ст. 204 КК України.

????Досудове розслідування здійснюють детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області. Оперативний супровід – обласне управління СБУ в Закарпатській області та Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції. Процесуальне керівництво – прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18655
Опубліковано: 01.02.24