Dark mode


A+ | Скинути | A-
Український співак викликав резонанс своїм виступом у Варні на тлі внутрішньої дестабілізації у Болгарії
Український співак викликав резонанс своїм виступом у Варні на тлі внутрішньої дестабілізації у Болгарії
У соцмережах активно обговорюється інцидент, пов’язаний з відомим українським співаком Олегом Кензовим, родом з Полтави, який здобув широку популярність завдяки своєму хітовому треку “The Situation is High” та участі в шоу “The X Factor”.

Своєю останньою дією на “українській вечірці” у Варні, чоловік викликав значний резонанс. Попри те, що в минулому співак популяризував російські композиції, цього разу на вечірці він виконав легендарні пісні Володимира Івасюка та гурту Океан Ельзи, співаючи російською мовою. Відео з виступу швидко розійшлося по соцмережах Кензова та його шанувальників.

Український артист давно перебрався за кордон, і хоча точна дата його еміграції залишається невідомою, його останні публікації свідчать про перебування у різних країнах, серед яких Греція, Грузія, Кіпр, Варшава та інші.

Варто відзначити, що не лише скандальні дії співака привертають увагу громадськості. Болгарія взагалі відзначається на тлі інших європейських країн своїм внутрішньополітичним контекстом та відчутним впливом російської пропаганди.

Наприклад, починаючи з травня минулого року країну сколихнули масові протести: проросійськи налаштовані громадяни Болгарії, регулярно влаштовують протести у столиці, вимагають від уряду припинити допомогу Україні та займатися внутрішніх проблемами.

Із останнього, на початку лютого в центрі Софії так звані «активісти» розклеїли плакати з вимогами до влади звернути увагу на гострі соціальні питання країни.

У той час як влада намагається приймати рішення про надання військової допомоги Україні, проросійські опозиціонери Болгарії виходять на акції протесту, вимагаючи змін у національній політиці.

Крім того, такі акції, які тривають уже понад рік, починають приносити відчутні результати.

Європейські налаштовані місцеві мешканці та експерти вважають, що така ситуація є результатом політики прем’єра країни та президента, які занадто м’які і не можуть впоратися з тиском внутрішньої опозиції, дозволяючи просувати деструктивні наративи щодо підтримки України з боку Болгарії.

Сообщение Український співак викликав резонанс своїм виступом у Варні на тлі внутрішньої дестабілізації у Болгарії появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17347
Опубліковано: 02.02.24