Dark mode


A+ | Скинути | A-
Спалах пристрасті: 7 способів відновити сексуальних потяг
Спалах пристрасті: 7 способів відновити сексуальних потяг
Експерти надали рекомендації щодо підвищення сексуального бажання та взаємодії з партнером поза спальнею.

Сексуальна валюта

1. Позбавтеся розумового навантаження. Чекати, що проблеми вирішаться самі собою та сподіватися, що все врегулюється, зазвичай є неконструктивним підходом. Для звільнення розумового простору спробуйте поділити обов’язки між собою та домовитися щодо часу переходу від ролі батьків до партнерів.

Для підтримки сексуального бажання вкрай важливо вирішити основні питання, які відволікають задовольняти потреби чоловіків і жінок на фізичному і психічному рівні.

2. Крижана вода. За словами експертів, саме холодна вода стимулюватиме сексуальний потяг. Плавання чи душ підвищує рівень тестостерону, стимулюючи вироблення дофаміну і серотоніну.

3. Alcohol Free. Уникайте алкоголю. Навіть якщо винна вечірка може здатися романтичним варіантом, алкоголь може знизити сексуальне бажання та ускладнити досягнення оргазму.

4. Знайдіть спільні інтереси. Наприклад, спільне волонтерство може зміцнити емоційний зв’язок між партнерами та додати свіжості у стосунки.

5. Відкладіть гаджети. Доволі часто обидва партнери занурюються у смартфони, внаслідок чого погіршується не тільки спілкування. Згідно з дослідженнями, це одна з причин зниження сексуальної активності.

6. Дбайте про режим сну. Недосипання суттєво впливає на настрій, самопочуття та гормональний стан. І навпаки, якісний сон може підвищити інтерес до сексу.

7. Танцюйте разом. Танці – чудовий спосіб стимулювати сексуальне бажання, а музика – позбутися стресу, підняти настрій та покращити інтимні стосунки.

Пам’ятайте, що взаємини залежать не лише від регулярного сексу, а й емоційної близькості, флірту, компліментів та інших речей, які підтримують бажання партнерів.

Читайте також

Експертка пояснила, як відкрити нові можливості в сексуальному житті

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17874
Опубліковано: 02.02.24