Dark mode


A+ | Скинути | A-
Федоров пояснив, чому Дія не працює – причина збою
Федоров пояснив, чому Дія не працює – причина збою
Очільник Мінцифри Михайло Федоров пояснив, чому Дія не працює. Причиною збою стала рекордна кількість запитів від користувачів додатку.

Чому Дія не працює: Федоров назвав причину

За словами Михайла Федорова, у день Нацвідбору на Євробачення 2024 у Дії була рекордна кількість користувачів за всю історію проєкту. Замість 800 запитів за секунду, як було під час голосування торік, – 15 тис. запитів.

– Порівняно з минулим роком ми збільшили потужності в 5 разів (а запитів надійшло більше у 20 разів). І тому виникла величезна черга. Перепрошую за цю ситуацію. Ми зробимо детальний розбір, аналіз та впровадимо організаційні зміни, щоб бути готовими до схожих хвиль трафіку, – додав Федоров.

Міністр наголосив, що зараз ситуація із роботою Дії вже стабілізується, а за декілька годин усе запрацює на повну.

– Цьогоріч Дія дала можливість повболівати за фаворитів на добу довше і створити десятки мемів. Наступного року цього не буде, – запевнив Федоров.

Нагадаємо, зі стартом голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення 2024 стало відомо, що не працює Дія.

Зважаючи на те, що за час телевізійного концерту розв’язати проблему не вдалося, голосування продовжили на всю ніч і день. Результати голосування у Дії оголосять уже 4 лютого, тоді ж стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2024 у Швеції.

Читайте також

Меми: фінал Нацвідбору на Євробачення 2024

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22185
Опубліковано: 03.02.24