Dark mode


A+ | Скинути | A-
Не хочуть його засмучувати: Ілон Маск вживає наркотики разом із топ-чиновниками Tesla і SpaceX
Не хочуть його засмучувати: Ілон Маск вживає наркотики разом із топ-чиновниками Tesla і SpaceX
Ілон Маск вживає заборонені наркотичні речовини разом із членами ради директорів Tesla і SpaceX. Утім, розслідувань усередині компаній із цього приводу не проводилося.

Маск вживає наркотики разом із керівниками Tesla та SpaceX: що відомо

Так, про вживання заборонених речовин заявило видання Wall Street Journal. Їхні твердження ґрунтуються на словах свідків, які також були на вечірках топ-посадовців і мільярдера.

Щоправда, з ким саме з ради директорів Tesla Ілон вживав наркотики – не повідомляється. За даними інсайдерів, топменеджери йдуть на цей крок, щоб не засмучувати Ілона.

– Він для них заробляє багато грошей. Тим більше, вони не хочуть ризикувати втратою соціального капіталу, отриманого від близькості до Маска, що для декого з них можна порівняти зі зв’язками з королем, – зазначають інсайдери.

Нагадаємо, що на початку 2024 року вже з’являлася інформація про те, що Маск відвідує закриті вечірки, під час яких вживає наркотичні речовини. Відомо, що мільярдер полюбляє ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби. Щоправда, сам Маск поки ніяк не відреагував на заяви про нього в мережі. Але адвокат мільярдера заявив, що глава корпорацій постійно проходить перевірки на наявність наркотиків в організмі.

Читайте також

Neuralink Маска вживила чип у мозок людини: керувати комп’ютером можна силою думки

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14920
Опубліковано: 04.02.24