Dark mode


A+ | Скинути | A-
Інженери прорахувалися: розкрито небезпеку ковпаків на колеса Tesla Cybertruck
Інженери прорахувалися: розкрито небезпеку ковпаків на колеса Tesla Cybertruck
У новенькому електропікапі Tesla Cybertruck виявили серйозний недолік. Інженери компанії прорахувалися, створивши накладки на колеса, які пошкоджують гуму.

У Tesla Cybertruck виявили недолік: що відомо

Так, YouTube-блогер із ніком T Sportline вирішив зробити огляд на авто, і виявив проблему, яка стосується аеродинамічних ковпаків на колеса. У Tesla їх додали для зниження опору повітряних потоків під час їзди – це знижує витрату електрики.

Однак, сам ковпак помітно шкодить гумі, особливо позашляховій зі “злим” протектором. Під час їзди покришка згинається і випрямляється і треться об ковпак на нерівностях. Через деякий час покришка просто стирається на місці контакту.



Блогери зазначають, що на їхній гумі з’явилися подряпини, але в підсумку покришка може бути порізаною, і це може бути дуже небезпечно під час руху. Помітні пошкодження покришки виявили всього через 3 тис. км їзди.

Не виключено, що на великій швидкості це може закінчитися ДТП.

Утім, вихід є – потрібно зняти аеро-ковпаки. Це зменшить запас ходу, але помітно збільшить безпеку транспорту.

До речі, на випадок ДТП, нові автомобілі в ЄС оснастять чорними скриньками. Це система, яка аналізуватиме дані транспорту під час пригоди на дорозі. Зміни допоможуть візуалізувати всі подробиці ДТП.

Читайте також

Перереєстрація авто в Дії: найпопулярніші моделі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 27582
Опубліковано: 05.02.24