Dark mode


A+ | Скинути | A-
Не виключаю, що їй платять: Білоножко про позицію путіністки Повалій
Не виключаю, що їй платять: Білоножко про позицію путіністки Повалій
Народна артистка України Світлана Білоножко висловилася щодо співачки-зрадниці Таїсії Повалій. Колись вони працювали разом, наразі не спілкуються, адже путіністка підтримує війну проти рідної України.

Світлана Білоножко про позицію Таїсії Повалій

Білоножко каже, колись багато артистів справді їздили в країну-агресор для заробітку. Наразі вона не розуміє, навіщо ті, хто залишився там, поливають Україну брудом. Про це виконавиця сказала в інтерв’ю Obozrevatel.

– Знаєте, багато хто колись їхав на заробітки в Москву, як казала моя бабуся, за довгим рублем. Були такі часи. Але ж не зараз, коли сталася страшна біда. І якщо ви вже не хочете повертатися, то хоча б рота свого закрийте! Ну хіба не так? Не видавайте такої безглуздості. Як ви можете? – зазначила Світлана.

Співачка згадала, що у Повалій не все гладко було на початку кар’єри – до появи чоловіка, продюсера Ігоря Ліхути. Вона припускає, що в Таїсії промиті мізки пропагандою, а також не виключає того, що їй можуть доплачувати за єресь, що ллється з її рота в бік України.

– Допускаю, що їй сильно задурманила голову пропаганда. Ну і страх, звісно. Дивіться, що там роблять з усіма, хто не згоден із кремлівською політикою. А можливо, їм доплачують за те, що таке несуть, такий варіант теж не виключаю, – наголосила Білоножко.

Артистка впевнена, на долі Повалій відгукнеться все, що вона зараз робить.

Нагадаємо, протягом усієї повномасштабної війни Таїсія Повалій дивує колишніх співгромадян своїми цинічними вчинками. То вона співає українські пісні на пропагандистських концертах, то відвідує тимчасово окуповані РФ території, то публічно підтримує Путіна.

Читайте також

Уже інші серце й мозок: Горов прокоментував позицію Повалій

До слова, влітку 2023 року стало відомо, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ. Цинізму ситуації додає те, що дата реєстрації громадянства і дата постановки на облік – 24 серпня.

Фото: Світлана Білоножко, Таїсія Повалій

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15744
Опубліковано: 06.02.24