Dark mode


A+ | Скинути | A-
Помилки враховано: Дія буде готовою Нацвідбору на Євробачення 2025
Помилки враховано: Дія буде готовою Нацвідбору на Євробачення 2025
Онлайн-сервіс Дія буде готовим до голосування під час Нацвідбору на Євробачення 2025. Про це заявив глава Мінцифри Михайло Федоров в ефірі телемарафону Єдині новини після нещодавнього збою в роботі застосунку.

Дію підготують до Нацвідбору на Євробачення 2025: що відомо

Так, про майбутню підготовку Ді] заявив глава Мінцифри Михайло Федоров. Чиновник зазначив, що сервіс зможе опрацювати голоси кількох мільйонів українців під час онлайн-голосування – помилки 2024 року було враховано.

– Ми виконали роботу над помилками. Дія запрацювала одразу вночі, а наступного дня всі українці змогли проголосувати – вийшли рекордні показники. Наступного року будемо відразу готові до кількох мільйонів голосувань, – заявив Федоров в ефірі

Нагадаємо, що 3 лютого стався збій у Дії під час голосування на Нацвідборі на Євробачення 2024. Відомо, що сервіс не впорався з величезним напливом користувачів, через що тимчасово перестав працювати. За словами Федорова, кількість запитів системі була у 20 разів більшою, ніж роком раніше.

Через збої в роботі довелося відкласти оголошення ім’я переможця Нацвідбору на Євробачення 2024. Уже 4 лютого стало відомо, що на Євробачення 2024 поїдуть Alyona Alyona і Jerry Heil.

Читайте також

Біографія Alyona Alyona & Jerry Heil: що відомо про представників України на Євробаченні 2024

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12761
Опубліковано: 06.02.24