Dark mode


A+ | Скинути | A-
У ЄС почали оцінювати наслідки можливого обрання Трампа президентом США
У ЄС почали оцінювати наслідки можливого обрання Трампа президентом США
Європейський Союз працює над офіційною оцінкою того, якими будуть наслідки для континенту у разі перемоги Дональда Трампа на виборах у США 5 листопада 2024 року.

У Єврокомісії передбачають, що політика Трампа може негативно вплинути на торговельно-екномічні відносини через Атлантичний океан.

Високопоставлений європейський чиновник на умовах анонімності розповів журналістам Bloomberg, що у разі перемоги Трамп та його команда готові вжити низку протекціоністських заходів проти ЄС, серед яких – запровадження мінімального тарифу в 10% та контрзаходи проти європейських податків на цифрові послуги.

Також він додав, що в ЄС хвилюються, що Сполучені Штати можуть припинити допомогу Україні і навіть спробувати вийти з НАТО, якщо Трамп переможе на президентських виборах.

Тому співрозмовник журналістів наголосив, що Євросоюз має бути готовим до будь-якого сценарію залежно від результатів демократичних виборів американців.

Нагадаємо, скандальний колишній ведучий телеканалу Fox NewsТакер Карлсон, який є прихильником теорії змов, може потрапити під санкції Європейського Союзу.

У вівторок він заявив, що незабаром випустить інтерв’ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Читайте також

Такер Карлсон, якого Трамп бачить віцепрезидентом, взяв інтерв’ю у Путіна

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19024
Опубліковано: 08.02.24