Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сирський розповів про своїх нових заступників
Сирський розповів про своїх нових заступників
Головком назвав представників своєї команди досвідченими офіцерами, які мають колосальні знання та досвід, який неодмінно прискорить нашу перемогу.

 

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що новопризначені його заступники Вадим Сухаревський та Андрій Лебеденко, а також заступники начальника Генштабу Володимир Горбатюк, Михайло Драпатий та Олексій Шевченко мають колосальні знання та досвід, який пришвидшить перемогу України у війні.

 

  “Хочу привітати нових заступників начальника Генерального штабу Збройних сил України: бригадного генерала Володимира Дмитровича Горбатюка, бригадного генерала Михайла Васильовича Драпатого, бригадного генерала Олексія Миколайовича Шевченка. А також моїх нових заступників, полковника Вадима Олеговича Сухаревського та полковника Андрія Валерія. офіцерами, які мають колосальні знання та досвід, який неодмінно прискорить нашу перемогу”, – написав Сирський у своєму Telegram-каналі.

 

Нагадаємо, 8 лютого своїм указом президент України Володимир Зеленський призначив генерал-полковника Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ замість Валерія Залужного.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 26135
Опубліковано: 10.02.24