Dark mode


A+ | Скинути | A-
Фото F-16 з українськими знаками змусило росіян понервувати – Ігнат
Фото F-16 з українськими знаками змусило росіян понервувати – Ігнат
Винищувач F-16 з українськими розпізнавальними знаками, фото якого показав наш пілот з позивним Фантом, вочевидь, змусив росіян понервувати.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у ефірі телемарафону Єдині новини.

– F-16, коли прийде в Україну, стане ласою ціллю для окупантів. Тому маємо зробити все, щоб інфраструктура, яка готується, повірте, була адаптована… Адаптація відбувається, пілоти навчаються. Ви бачили інтерв’ю нашого Фантома, і фото таке цікаве зробив зі знаками. Тут обговорюють, справжні вони чи ні. Давайте подивимося, що, і ми вже бачили, що росіяни кажуть, хай трішки понервуються, – наголосив він.

Щодо гарантій безпеки для F-16, які передадуть Україні, речник ПС ЗСУ зауважив, що це вже це будуть українські літаки, з уже дійсно нанесеними маркуваннями, тризубами, кружками і бортовими номерами.

На уточнення, чи підтверджує він, що літак на фото, розфарбований і розмічений згідно з українськими стандартами, відповів:

– Я ж кажу, я хотів би залишити це на розсуд російських пабліків.

9 лютого у Голосі Америки вийшло  інтерв’ю з українським пілотом з позивним Фантом,  який проходить навчання на американських винищувачах F-16.

Воно проілюстроване фото самого льотчика на тлі літака, на якому чітко видно герб України.

Читайте також

Ще шість літаків: Україна отримає від Нідерландів додаткові винищувачі F-16

Фото: Facebook Юрія Ігната

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16813
Опубліковано: 11.02.24