Dark mode


A+ | Скинути | A-
Бої за Авдіївку: окупанти підкріплюють штурмовиків бронегрупами
Бої за Авдіївку: окупанти підкріплюють штурмовиків бронегрупами
Ситуація під Авдіївкою напружена, але контрольована, окупанти  намагаються за будь-яку ціну і якнайшвидше захопити місто, а також Новомихайлівку та втрачені ними минулого літа території.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський.

– До штурмових піхотних груп ворог дедалі частіше долучає бронегрупи. Але українські воїни стійко тримають оборону. Російського агресора активно нищать і беруть у полон, зокрема, й наші свіжі сили, що вступили в бій, – пояснив він.

За його даними, за добу бійці ОСУВ Таврія ліквідували 458 окупантів та 25 одиниць військової техніки ворога, не враховуючи БпЛА.

– Серед знищеної або пошкодженої техніки – 9 танків, 11 бойових бронемашин, 2 артилерійські системи, 2 автомобілі та 1 одиниця спеціальної техніки. Також злетів у повітря склад боєприпасів. Знищено ще один важливий об’єкт росіян. Нейтралізовано або знищено 139 БпЛА різних типів, – уточнив Тарнавський.

Також у ЗСУ нарахували 25 авіаційних та 2 ракетних удари, 663 артобстріли та 57 штурмів з боку російських окупаційних військ.

Авдіївка на карті 11 лютого 2024

Фото: deepstatemap

Повномасштабна війна в Україні триває вже 717-ту добу.

На інтерактивній карті бойових дій в Україні можна прослідкувати, де точаться бої, а на карті повітряних тривог в Україні подивитися, де є зараз загроза атаки ворога.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13683
Опубліковано: 11.02.24