Dark mode


A+ | Скинути | A-
Українці почали частіше купувати авто з США: які моделі з пробігом у топі
Українці почали частіше купувати авто з США: які моделі з пробігом у топі
У січні українці активно купували легкові авто з пробігом зі США. За перший місяць 2024 року автопарк поповнився на 2,7 тис. такими авто. Саме час дізнатися, які моделі купували найчастіше.

Найпопулярніші авто з пробігом зі США в січні 2024 року

Примітно, що 2,7 тис. – це 16% від усього загального числа авто на вторинному ринку, вперше зареєстрованих в Україні минулого місяця.

Майже половина з них (49%) – це бензинові версії. Близько третини – це електромобілі, а за ними йдуть дизельні та гібридні модифікації.

Найпопулярнішим авто з пробігом зі США виявився Tesla Model 3 – 300 авто. Друге місце також за авто від Ілона Маска, але вже у відносно бюджетному сегменті – Tesla Model Y з позначкою у 218 реєстрацій. Трійку лідерів замикає компактний кросовер Ford Escape – 177 авто.

У списку також є й універсальний кросовер Jeep Cherokee – 176 авто, і улюбленець українців Volkswagen Passat – 173 авто.

Утім, далеко не всі авто від Ілона Маска вміють успіх на ринку завдяки своїй надійності та ціні. Нещодавно власники Tesla Cybertruck почали скаржитися на іржу на авто. Як виявилося, металеві листи корпусу пікапа не захищені від вологи та інших рідин, що викликають корозію. В інструкції для авто радиться прибирати вологу з транспорту, не чекаючи мийки.

Читайте також

Найпопулярніші пригнані авто з пробігом у 2023: усі бестселери на місці

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19999
Опубліковано: 19.02.24