Dark mode


A+ | Скинути | A-
Модні пальта на весну 2024: яку довжину і колір обрати
Модні пальта на весну 2024: яку довжину і колір обрати
Настав час готуватися до весняного сезону, і робити це потрібно правильно. Насамперед – необхідно провести ревізію свого гардероба, щоб підготувати основу для своїх щоденних образів. Незамінний атрибут, який надає родзинку луку – верхній одяг.

Тренди пальто на весну 2024

Одна з позицій, яку точно потрібно мати у весняному гардеробі – пальто. Саме цей елемент верхнього одягу допоможе скласти стильний образ, на який точно звернуть увагу оточуючі.

Персональний стиліст Юлія Крижалка розповіла Фактам ICTV, яке пальто в моді навесні 2024 року. Також вона дала рекомендації, з чим та яку модель поєднувати.

Сезон сірого та молочного. Ці два відтінки доповнять будь-який лук. Сірий чудовий вигляд має сам із собою, або з білим, чорним, коричневим, червоним, рожевим, синім кольорами. Молочне пальто – додасть шарму, витонченості.

Переглянути цей допис в Instagram



Переглянути цей допис в Instagram



Переглянути цей допис в Instagram

Розглядаючи модні пальта на весну 2024, увагу варто звернути на вкорочені або пальта-жакети.

– Основа основ, тому раджу прикупити кілька пар різних кольорів, – зазначила Юлія.

Стиліст радить носити такі моделі як з діловими аутфітами, так і з кежуальними або спортивними комплектами. Чудовий вигляд вони матимуть під джинси з кедами. Не забудьте доповнити образ акцентною аксесуарною групою, наприклад, взуттям у цікавий принт і сумкою-тоут.

Переглянути цей допис в Instagram

Пальто максі. Такі моделі пасують під будь-які луки і додають свого шарму. Виграшна формула образу: молочне пальто, металізовані джинси, футболка, туфлі з гострим носком, щоб ще більше подовжити силует, і акцентна сумочка.

Переглянути цей допис в Instagram

Якщо ви зараз задумалися, яке пальто в моді навесні 2024, то зверніть увагу на коричневий колір. Таке пальто дуже крутий вигляд має з денімом, кедами, масивною сумкою в цікаву фактуру, наприклад, замша.

Переглянути цей допис в Instagram

Червоне пальто. Звертайте увагу на насиченість кольору, крій і фасон. Це може бути як укорочене, так і міді або максі. Підбирайте під свій вектор стилю і склад гардероба.

Переглянути цей допис в Instagram

Ознайомившись із рекомендаціями стиліста, тепер ви знаєте, яке пальто в моді навесні 2024. Тому вивчіть свій гардероб і підготуйте його до весняного сезону.

Читайте також

Модні кольори весною 2024: перегляньте свій гардероб

Фото: Юлія Крижалка

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17715
Опубліковано: 22.02.24