Dark mode


A+ | Скинути | A-
Які куртки в тренді навесні 2024: зверніть увагу на шкірянки, джинсовки, бомпери
Які куртки в тренді навесні 2024: зверніть увагу на шкірянки, джинсовки, бомпери
З настанням теплої пори часу, ми ховаємо далеко свої пуховики та шарфи, на зміну їм приходять більш легкі речі. Весняний гардероб кожної жінки неможливо уявити без стильної куртки. Це незамінна та опціональна річ, яка доповнить абсолютно будь-який образ.

Які куртки в тренді навесні 2024

Персональний стиліст Юлія Крижалка назвала Фактам ICTV модні куртки весни 2024. Вона дала рекомендації, на які моделі варто звертати увагу цього сезону і з чим їх краще поєднувати.

Стьобана куртка не покидає наші модні луки вже який сезон. Обирайте моделі простого крою, без зайвої фурнітури. Актуальними будуть укорочені версії. Щодо кольорів, візьміть базові чорну та бежеву. Стильно можна обіграти за допомогою тонкого пояса або пояса-ремінця.

Переглянути цей допис в Instagram

Куртка Тедді. Супер мила і функціональна річ. Підходить під будь-який образ. Стиліст також радить обирати укорочені версії.

Переглянути цей допис в Instagram

Якщо ви ставите запитання – які куртки в тренді навесні 2024, зверніть увагу на джинсові моделі.

– Додаємо шарму деніму і кежуального настрою. Особливо цікаво поєднувати денім, як з монохромними образами з деніму, так і додавати до такої куртки класичні штани та взуття на підборах. Сумкою і взуттям корегуйте вектор вашого образу, – рекомендує Юлія.

Переглянути цей допис в Instagram

Серед модних курток весни 2024, можна виділити укорочені пуховики. Їх круто носити зі штанами високої посадки або з сукнями міді, максі довжини. Аксесуарною групою задаємо настрій образу.

Переглянути цей допис в Instagram

Ретро-шкірянки. Уже в минулому осінньому сезоні ми бачили цю тенденцію. Цієї весни теж не обійдемося без цієї одиниці.

– Обирайте без активної фурнітури. Моя порада – прикупити шоколадну або, наприклад, насичену бордову шкірянку. Матимете набагато цікавіший вигляд, ніж за класикою в чорному варіанті, – зазначила стилістка.

Переглянути цей допис в Instagram

Бомпери. Сірі, коричневі, бежеві – супер універсальні, які підійдуть на всі випадки життя.

Переглянути цей допис в Instagram

Тепер, знаючи, які куртки в моді цієї весни, можете сміливо шукати відповідну модель для себе. Однак перед цим перегляньте свій гардероб, раптом у вас вже є така річ.

Читайте також

Модні пальта на весну 2024: яку довжину і колір обрати

Фото: Юлія Крижалка

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 1147170
Опубліковано: 27.02.24