Dark mode


A+ | Скинути | A-
Білий колір, квіти, занижена талія: головні тренди весни 2024 від Андре Тана
Білий колір, квіти, занижена талія: головні тренди весни 2024 від Андре Тана
Український дизайнер Андре Тан зробив модну підказку, що в ній зібрав головні модні тренди весни 2024 року. Експерт зазначив, що глобальною тенденцією сезону стане курс на жіночність.

Андре Тан про головні тренди весни

Модельєр радить проявляти себе у різних образах. Крім того, він назвав речі, без яких неможливо буде обійтися у весняному гардеробі. Для наочності у каруселі він розмістив приклади таких аутфітів.

Переглянути цей допис в Instagram

Спущені плечі

Цей тренд лишається актуальним вже не перший рік. Андре Тан характеризує його як гарний та сексуальний.

Білий колір

Його можна носити як сам по собі, так і в різних комбінаціях.

Багатошаровість

Цей стиль переходить у весну та літо з осінньо-зимового сезону. Можна поєднувати топи з сорочками, піджаками та тренчами, а згори на джинси вдягати спідниці й повʼязувати шовкові хустки.

Квіти

До списку головних трендів весни потрапили й великі червоні квіти. Ними можна декорувати одяг та аксесуари – спідниці, сукні та чокери.

Поєднання білого й чорного

Світові тенденції вказують на те, що комбінувати ці кольори слід у нерівних пропорціях, щоби один колір у вбранні переважав над іншим.

Занижена талія

Зокрема йдеться про сукні із заниженою талією. Зазвичай їх вирізняє приталений крій, пишна спідниця бере свій початок від стегон.

У коментарях підписниці дизайнера прихильно зустріли майже всі головні тренди весни 2024 року. Разом з тим багатьом не подобається повернення заниженої талії до списку актуальних образів.

Читайте також

Класика, пристрасть чи затишок: Андре Тан означив трендові поєднання кольорів 2024

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13165
Опубліковано: 27.02.24