Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Facebook анонсували великі зміни: новин буде менше
У Facebook анонсували великі зміни: новин буде менше
Соцмережа Facebook перестане відображати вкладку новин для користувачів. Поки що зміни торкнуться тільки США та Австралії.

У Facebook зникне вкладка новин: подробиці

Так, про зміну заявили в Meta. У компанії зазначили, що у США та Австралії переглядають на 80% новин, і такий формат контенту становить лише 3% з усієї стрічки подій.

У Facebook поліпшать якості контенту у вигляді коротких роликів та іншого виду контенту, який переглядають користувачі. У сервісі вважають, що мережу використовують найбільше для спілкування.

Відомо, що вкладка Facebook News запрацювала 2019 року – ЗМІ платили за публікацію новин. Тоді свої матеріали публікували The Wall Street Journal, The New York Times і CNN.

Відомо, що 2023 року вкладку з новинами прибрали і в Канаді.

І поки Facebook скорочує низку функцій, конкуренти продовжують розширювати свої зв’язки з користувачами. Наприклад, наприкінці лютого в Telegram анонсували монетизацію контенту. Тепер власники великих каналів зможуть заробити за показ реклами, яку надаватиме сам месенджер. Зміни торкнуться майже 100 країн – схоже, що і новинка з’явиться в Україні.

Читайте також

Meta вводить платну підписку у Facebook та Instagram: озвучено вартість послуги

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14235
Опубліковано: 03.03.24