Dark mode


A+ | Скинути | A-
Учасницю Міс Європа з Білорусі звільнили після скандалу з українкою
Учасницю Міс Європа з Білорусі звільнили після скандалу з українкою
Учасницю конкурсу краси Міс Європа 2024 з Білорусі звільнили після скандалу з українкою. Ірину Максимович із Вітебська звільнили з модельного агентства.

Скандал на Міс Європа 2024: подробиці

За даними видання Хартія’97, Ірина Максимович з Білорусі залишилася без роботи через приниження українки Мілени Мельничук, яка також брала участь у конкурсі.

Сама ж Максимович підтвердила звільнення з агентства і зазначила, що його директором є з України.

Відомо, що Міс Європа 2024 проходив у лютому в Лівані. Конкурс виграла росіянка Роза Гадєєва, а українка Мілена Мельничук розповіла, що насправді сталося. Наша представниця в Instagram розповіла про булінг на конкурсі – її змушували фотографуватися з росіянкою, і навіть видали схожі їм сукні. Мілена додала, що РФ купила перемогу на конкурсі за €20 тис.

Переглянути цей допис в Instagram

Повідомляється, що після нагородження, Максимович в одному автобусі з українкою почала обзивати нашу конкурсантку і говорити грубі слова в бік України.

Втім, у світі конкурсів краси є і хороші новини – на Міс світу 2024 не буде Росії. Це вдалося зробити завдяки проханням та донесенню інформації про те, що РФ щодня намагається знищити українців на нашій рідній землі.

Читайте також

Шлях до нових можливостей: учасниця Міс світу 2024 від України вирушила на конкурс

Фото: Ірина Максимович

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17400
Опубліковано: 04.03.24