Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зірка «МастерШеф» Ліза Глінська розповіла, як втратила дитину: «Блювала кров’ю»
Зірка «МастерШеф» Ліза Глінська розповіла, як втратила дитину: «Блювала кров’ю»
Зірка кулінарного проєкту «МастерШеф» Ліза Глінська розповіла, що 15 років тому була вагітна, але втратила дитину під час пологів.

За її словами, вона народжувала в Ялті в клініці з платним відділенням. Об 11 вечора вона приїхала, лікар проколола їй міхур, після чого пологова діяльність закінчилася. Після цього, продовжила Ліза, лікарка почала давати їй таблетки для стимуляції.

«Коли я вже почала дізнаватися, що мені давали, то з’ясувалося, що це були пігулки для стимуляції, а лікарка казала, що це вітамінки. Таку таблетку можна випити тільки одну за ніч, а вона запхала в мене чотири. Уже вранці я почала блювати кров’ю», — поділилася Глінська в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Вона додала, що коли пологова діяльність відновилася, лікарі виявили, що пуповина обвила шию дитини.

«Мені не зробили УЗД, коли я тільки приїхала, щоб перевірити, чи все добре. Що більше я тужилася, то сильніше душила дитину. Я народила мертву дитину. У мене почалася кровотеча, тому лікарі одягли мені кисневу маску», — каже Ліза.

Пізніше в лікарню до неї приїхали батьки. Вони запитували в лікарів, як дитинка, однак ті лише відмахувалися від запитань і сказали, що сама Ліза при смерті.

Після цієї трагедії Глінській знадобилося багато часу, щоб прийти до тями. Вона почала працювати з психологом і робила це дуже багато років.

[embedded content]

No Newer Articles

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17970
Опубліковано: 07.03.24