Dark mode


A+ | Скинути | A-
Є, що сказати світу: Ангеліна Усанова представить Україну на Miss Eco International 2024
Є, що сказати світу: Ангеліна Усанова представить Україну на Miss Eco International 2024
Модель Ангеліна Усанова, що представляла Україну на конкурсі Міс Всесвіт 2023, готується підкоряти нові вершини. Вона побореться за корону на Miss Eco International 2024, що відбудеться у Єгипті.

Ангеліна Усанова поїде на Miss Eco International 2024

Про плани Ангеліни стало відомо з офіційної сторінки Міс Всесвіт Україна в Instagram. Організатори зазначили, що фінал конкурсу запланований на 28 квітня. Місцем проведення заходу обрано єгипетську столицю Каїр.

Переглянути цей допис в Instagram

– Тримайте за Україну кулачки! Нам є що сказати світові! – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Міс Всесвіт 2023 Ангеліні Усановій не вдалося потрапити у двадцятку фіналісток, а втім вона увійшла в десятку лідерів у номінації Voice of Change.

Miss Eco International 2024: ідея конкурсу

Головна мета заходу сформульована як популяризація важливості дбайливого ставлення до планети Земля. Переможниця конкурсу стає Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища.

Примітно, що на офіційній сторінці конкурсу в соцмережах поки не заявлена представниця з Росії. Проте в Youtube можна побачити ролик, де росіянка зі стрічкою претендентки розповідає про те, яка рада вона буде долучитися до участі в цьогорічній Miss Eco International.

Читайте також

Спроба “примирення”: Усанову на Міс Всесвіт 2023 посадили поряд з росіянкою

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15859
Опубліковано: 10.03.24