Dark mode


A+ | Скинути | A-
Тренди модних футболок 2024: на які моделі звернути увагу
Тренди модних футболок 2024: на які моделі звернути увагу
Які футболки в моді у 2024 році – актуальне питання порядку денного усіх модниць. Це невід’ємна складова гардероба кожного з нас. Ми носимо цю річ навесні, влітку і теплою осінню, а стилізувати її можна абсолютно з усім.

Можна сказати, футболки є незамінною та універсальною річчю, однак і серед них існують свої тренди, на які варто звертати увагу.

Модні футболки 2024

Персональна та fashion-стилістка Олена Бринь назвала Фактам ICTV тренди модних футболок 2024, на що звертати увагу під час вибору та з чим поєднувати.

Футболка-оверсайз зі щільної тканини без принтів і візерунків. Обрати таку річ можна в чоловічому відділі або унісекс. Така модель нині – одна з базових і найбільш трендових. Стилізувати її можна по-різному, наприклад з андрогінним стилем або спорт-шик, що цього року став дуже популярним.

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

– Спорт-шик – спорт із додаванням гламуру. Наприклад, це може бути оверсайз-футболка, яка поєднується зі спідницею зі стразами, підборами або спортивними штанами. Це незвично, – зазначила Олена.

Вона додає, що футболки оверсайз також можна носити під шорти та спідниці різної довжини, особливо з шовкової тканини. На вигляд це просто та лаконічно, але подовжує силует. Взуття може бути абсолютно різним.

Переглянути цей допис в Instagram

Серед трендів модних футболок 2024 року – моделі з принтами. Стиліст рекомендує звертати увагу на колір принта і візерунка, добираючи його під низ образу. Також малюнок повинен бути великим і розміщуватися на грудях.

Переглянути цей допис в Instagram

– Якщо у вас червоний низ, обирайте футболку, щоб принт був йому в тон. Це візуально робить образ завершеним. Далі можна гратися з аксесуарами, щоб додати легкості та цікавості образу, – наголосила Олена.

Крім того, можна зробити футболку зі своїм особистим принтом, відповідних майстерень зараз безліч. Унікальні речі – завжди актуальні.

Сістейнбл і вінтажні футболки з історією. На ній може бути ваш улюблений гурт, актор,  акторка, співачка. Вінтажна футболка, якщо її правильно обрати, має гранжевий вигляд, що також у топі 2024 року.

Переглянути цей допис в Instagram

– Їх можна міксувати з розслабленим діловим і жіночним стилями. Цікаво комбінувати на контрастах. Наприклад, гранжева футболка та спідниця з квітами або з шовку. На вигляд – дуже класно. Заспокоїти образ можна простими аксесуарами – чорна сумка і балетки, – каже стиліст.

Кропнуті (короткі) футболки. Можуть бути як оверзайз, так і не дуже. Загалом кроп-топи модні. Добирайте їх за своєю фігурою і звертайте увагу на низ. Якщо посадка низька – більша частина живота буде відкрита, якщо висока – закрита, але візуально подовжаться ноги, а силует буде схожим пісочний годинник.

Переглянути цей допис в Instagram

Також серед трендів модних футболок 2024 – футболка вашого розміру. Важливо, щоб вона була не затісною і підходила під більшу частину гардероба. Цю модель можна віднести не до модних трендів, а до бази, що вище за категорією.

Переглянути цей допис в Instagram

– Біла та чорна футболки мають бути в кожного, щоб успішно комбінувати образи. Вони не мають бути дуже великими, оскільки йдуть першим шаром у луці, – зазначила Олена.

Додає, щоб подовжити силует, можна одягти верх і низ одного кольору. Наприклад, базова чорна футболка, штани зі стрілкою такого ж кольору, і у вас уже є основа. Далі можна додати худі, піджаки, безрукавки, кардигани тощо.

Переглянути цей допис в Instagram

Модні футболки 2024 – кольори

Як стиліст уже сказала вище, у гардеробі має бути біла і чорна футболки. Далі обираєте самі. Дивіться, чи пасує колір до вашого обличчя.

– Найважливіша зона – декольте, вона найближча до обличчя. Тому важливо, щоб вона не псувала колір обличчя, не робила його зеленим чи помаранчевим, – радить Олена.

Стиліст рекомендує цього сезону звернути увагу на такі кольори, як пастельна олива і приглушений червоний – ближче до винного.

Переглянути цей допис в Instagram

Тепер, знаючи тренди модних футболок 2024, перегляньте свій гардероб. Можливо, у вас вже є потрібна річ, а якщо ні і ви плануєте прикупити її, запам’ятайте поради стиліста, щоб бути в тренді.

Читайте також

Тренди взуття на весну 2024: зверніть увагу на балетки, лофери, ковбойки

Фото: Олена Бринь

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22557
Опубліковано: 14.03.24