Dark mode


A+ | Скинути | A-
Суд Барселони дозволив звільнити Дані Алвеса під заставу в €1 млн
Суд Барселони дозволив звільнити Дані Алвеса під заставу в €1 млн
Вищий суд Барселони погодив звільнення ексфутболіста збірної Бразилії Дані Алвеса під заставу в €1 млн до винесення остаточного вироку після апеляції.

У лютому 2024 року Алвеса засудили до 4,5 року ув’язнення у справі про сексуальне насильство. Доти він рік перебував під вартою.

Окрім застави в €1 млн, Алвес повинен буде здати обидва свої паспорти — бразильський та іспанський, аби унеможливити втечу з країни. Раніше прохання адвокатів Алвеса щодо виходу під заставу відхиляли саме через побоювання, що він втече у Бразилію, яка не екстрадує своїх громадян.

Також ексфутболісту заборонили наближатися до потерпілої у справі ближче ніж на 1 000 метрів.

Футболіст брав участь у слуханні в режимі онлайн та заявив, що “вірить у правосуддя” та не планує покидати межі Іспанії в разі виходу під заставу. Прокуратура апелювала, що в Алвеса є фінансові можливості залишити країну.

Адвокатка потерпілої Естер Гарсія вже заявила, що подасть апеляцію на це рішення.

Що відомо про справу Дані Алвеса

40-річний колишній футболіст Барселони та Ювентуса був заарештований у січні 2023 року. Відтоді він перебувавав під вартою.

Потерпіла заявила, що Алвес нібито зґвалтував її у вбиральні нічного клубу. Жінка розповідала, що танцювала з футболістом і добровільно зайшла з ним до туалету нічного клубу. За її словами, він вдарив її, обзивав і примушував до сексуальних стосунків проти її волі.

Під час судового процесу Алвес спершу заперечував сексуальний контакт із жінкою, але пізніше зізнався, що мав сексуальні стосунки з нею. За словами футболіста, вони були за обопільною згодою, а заперечував він тому що намагався врятувати свій шлюб.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10972
Опубліковано: 20.03.24