Dark mode


A+ | Скинути | A-
Розуміємо, що гра буде важкою: Ребров про очікування від матчу з Боснією
Розуміємо, що гра буде важкою: Ребров про очікування від матчу з Боснією
Збірна України з футболу у четвер, 21 березня, зіграє матч півфіналу плейоф відбору на Євро-2024 проти збірної Боснії і Герцеговини.

Перед зустріччю з боснійцями на футбольному полі у Зениці наставник збірної України Сергій Ребров оцінив суперника та розповів про кадрове становище всередині команди.

Фахівець не дав чіткої відповіді щодо участі у матчі проти Боснії хавбека іспанської Жирони Віктора Циганкова, який прибув до табору команди після ушкодження, але додав, що рішення ухвалить після тренування увечері.

Також Ребров розповів про кадрове становище у команді напередодні гри.

— За цей тиждень не було якихось (нових, – Ред.) пошкоджень. Всі відновлюються, готуються до зустрічі. Для мене завжди важким є питання, хто не потрапить до заявки. Це завжди дуже важко, бо я бачу тренувальний процес: всі хлопці розуміють, працюють дуже міцно. Це буде дуже важке рішення, – сказав тренер.

Очікування Реброва від гри з Боснією

Головний тренер збірної України не очікує простого матчу з суперником та наголосив, що у майбутній грі неважливо, як команда БіГ виступила на груповому етапі.

— Так, вони були п’ятими, але на цьому етапі кожна команда може показати свій найкращий футбол. Ми розуміємо, що ця гра буде важкою і тому готуємося до цього.

Нічого, крім поваги, ви не знайдете щодо Боснії і Герцеговини. Це гарна команда з хорошими футболістами. Але, як я завжди кажу, ми маємо поважати суперника, але концентруватися на собі, – зауважив Ребров.

Читайте також

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз букмекерів на матч плейоф відбору до Євро-2024

Ребров про Мілошевича

Серед іншого у тренера збірної України запитали щодо наставника БіГ Саво Мілошевича через його підтримку російських футболістів, щоб вони могли грати у міжнародних матчах.

– Я не бачив цього інтерв’ю від Саво. Якщо він говорив це, то так, я нагадаю йому про те, що у нас триває війна, ситуація така. Я цього не чув. Але якщо я побачу – скажу, так. Але я вважаю, що для нас важливіше підготуватися до цієї гри, ніж говорити про це.

Матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться у четвер, 21 березня, о 21:45 за київським часом. Факти ICTV розповідали, де можна подивитися онлайн матч Боснія і Герцеговина – Україна у прямій трансляції.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22496
Опубліковано: 20.03.24