Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ротань прокоментував підсумки жеребкування Олімпіади-2024
Ротань прокоментував підсумки жеребкування Олімпіади-2024
Фото: УАФ

Ротань вважає сильною групу збірної України на Олімпіаді

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу не очікував легких суперників у Парижі.

Руслан Ротань висловився про результати жеребкування Олімпійських Ігор-2024. Головний тренер олімпійської збірної України з футболу вважає суперників по груповому раунду сильними, водночас інакше на такому турнірі і бути не могло.

За словами місцевого спеціаліста, вже відсьогодні його підопічні почнуть готуватись до виступу, щоб достойно себе показати у Парижі.

“Група випала досить сильна, утім, на Олімпіаді слабких команд і не буває. Аргентина не потребує рекомендацій, це один з головних фаворитів турніру, ще й, радше за все, з Мессі у складі. З Марокко невдовзі грає наша молодіжна збірна, тож побачимо потенціал африканців. Але всі знають, якими щедрими на таланти є команди із цього регіону. Свіжий приклад – виступ національної збірної Марокко на останньому чемпіонаті світу. Щодо третьої команди Азії, то, може, це буде Японія, з якою нам належить зустрітися найближчим часом?

Із сьогоднішнього дня починаємо готуватися до форуму. Аби гідно показати себе, нашу країну і намагатися досягнути найвищих цілей”, – сказав Ротань.

Також Руслан Петрович поділився думками про майбутній спаринг з Японією, яка як було зазначено вище може стати останнім суперником “жовто-блакитних” на груповому етапі Олімпіади.

“В Японії на нас чекає дуже цікавий поєдинок. Господарі готуються до молодіжного Кубку Азії, де будуть розіграні путівки на Олімпіаду. Японці ретельно готуються до цього турніру. У них дуже зіграна команда, яка виступає разом уже більше трьох років.

У збірну Японії (U-23) викликали шістьох легіонерів, які виступають в європейських чемпіонатах. Шість гравців залучалися до національної збірної країни. Ми бачили багато матчів за участю японців – з Аргентиною, США, ігри кваліфікації Кубку Азії. 22 березня наш суперник проводить спаринг із Малі – ще одним учасником Олімпіади. Сподіваюся, що в нас буде можливість переглянути й цей поєдинок.

Часу не так багато, але я бачу, що наші футболісти дуже зосереджено та відповідально ставляться до теоретичних та практичних занять. Звісно, свої корективи може внести тривалий переліт, але це ще одне випробування, яке нам потрібно пройти. Я вірю, що хлопці з ним упораються”, – наводить слова Ротаня офіційний сайт УАФ.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14673
Опубліковано: 21.03.24