Dark mode


A+ | Скинути | A-
Аргентина фаворит, ще й з Мессі у складі: Ротань оцінив жеребкування для України на ОІ
Аргентина фаворит, ще й з Мессі у складі: Ротань оцінив жеребкування для України на ОІ
Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань відреагував на результати жеребкування футбольного турніру літніх Олімпійських ігор-2024.

У коментарі пресслужбі УАФ він зазначив, що група випала синьо-жовтим досить сильна, але додав, що слабких команд на Олімпіаді не буває.

— Аргентина не потребує рекомендацій, це один з головних фаворитів турніру, ще й, радше за все, з Мессі у складі. З Марокко невдовзі грає наша молодіжна збірна, тож побачимо потенціал африканців. Але всі знають, якими щедрими на таланти є команди із цього регіону. Свіжий приклад — виступ національної збірної Марокко на останньому чемпіонаті світу, – сказав Ротань.

Він зауважив, що третя команда з Азії, яка буде з нами у групі ще невідома, але припустив, що це може бути Японія, з якою 25 березня у Фукуоці наша команда проведе товариський матч.

За словами Ротаня, нині невідомо, які саме футболісти поїдуть на Олімпіаду, адже Олімпійські ігри не входять до календаря ФІФА. Відтак, клуби можуть не відпустити своїх гравців.

— Ми говорили на цю тему з президентом УАФ Андрієм Шевченком, і він сказав, що буде допомагати у процесі діалогу з клубами. Від себе зазначу, що я впевнений, що принаймні наші клуби вкотре проявлять свою патріотичну позицію. Вона дуже важлива саме в цей час, а Шахтар, Динамо та інші українські команди завжди працювали на інтереси нашої країни, – сказав фахівець.

20 березня олімпійська збірна України з футболу дізналася суперників, проти яких гратиме на стадії групового етапу під час літніх Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Синьо-жовті потрапили до квартету B, де також опинилися команди Аргентини, Марокко та представник АФК, який визначиться пізніше.

Читайте також

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз букмекерів на матч плейоф відбору до Євро-2024

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11251
Опубліковано: 21.03.24