Dark mode


A+ | Скинути | A-
Коноплянка вирішив завершити кар’єру футболіста та стати агентом – ЗМІ
Коноплянка вирішив завершити кар’єру футболіста та стати агентом – ЗМІ
Колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка відмовився від пропозицій азійських клубів, які надійшли йому взимку. Про це повідомив Футбол 24.

24-річний гравець мав кілька запрошень від клубів із Азії, але його не влаштувала фінансова складова.

За інформацією ресурсу,  через це Коноплянка вирішив завершити кар’єру.

Також повідомляється, що ексфутболіст Дніпра та Севільї осів у португальській столиці Лісабон. Після завершення кар’єри гравця він має намір зайнятися агентським бізнесом разом із Романом Зозулею.

Експартнери по дніпровському клубу зараз працюють над отриманням ліцензії та хочуть запустити офіційну діяльність з літа.

Читайте також

Прокляття плейоф: збірна України лише раз виходила на великий турнір через стики

Востаннє Євген Коноплянка виходив на поле в листопаді 2023-го у матчі вищої ліги Румунії Германнштадт – ЧФР. За останні пів року Коноплянка провів чотири матчі, зігравши 54 хвилини. Результативними діями у них не відзначився.

За свою кар’єру Коноплянка виступав за Дніпро, з яким дійшов до фіналу Ліги Європи, а також за іспанську Севілью, німецький Шальке, Шахтар, польську Краковію та румунський ЧФР Клуж. Він є переможцем та срібним призером Ліги Європи та переможцем чемпіонату України.

Востаннє Коноплянка викликався до збірної України у березні 2023 року, коли тимчасовим в.о. головного тренера був Руслан Ротань. Футболіст вийшов на заміну у компенсований час матчу проти Англії.

Джерело: Футбол 24

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15312
Опубліковано: 21.03.24