Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зловісне почуття: ШІ створює відео для дорослих з обличчями акторів
Зловісне почуття: ШІ створює відео для дорослих з обличчями акторів
Понад 250 британських знаменитостей стали жертвами творців фейкової порнографії. У роликах для дорослих відображають знаменитостей, використовуючи нейромережі для генерації.

Британські актори стали жертвами фейкових відео 18+

Про це заявив британський канал Channel 4, який вивчив кілька сайтів із підробленими еротичними відео.

Так, загалом під час вивчення цього питання було виявлено фейкові відео з 4 тис. знаменитостей, і 255 із них – британці.

До цього переліку потрапили актори, телезірки, музиканти та блогери. Їхні обличчя були “вставлені” в порнографічні матеріали за допомогою штучного інтелекту.

П’ять вивчених сайтів із “полуничкою” всього за три місяці набрали 100 млн переглядів. Ситуацію прокоментувала ведуча Channel 4 News Кеті Ньюман, яка також опинилася в списку жертв.

– Це дуже зловісне відчуття, що хтось там, хто зібрав усе це разом, бачить уявну мене, – зазначила ведуча новин Channel 4 News Кеті Ньюман.

Відомо, що з 31 січня 2024 року у Великій Британії діє Закон про безпеку в інтернеті. Поширювати такі ролики та фото в межах країни – незаконно, однак створювати контент цілком законно.

Навіть великі компанії вже займаються регулюванням відео, яке було створено за допомогою нейромережі. Наприклад, YouTube зобов’яже позначати відео, створені ШІ. Це потрібно для того, щоб не вводити глядачів в оману, якщо ролик виглядає дуже реалістичним.

Читайте також

Назад у 90-ті: зірки показали, якими їх бачить штучний інтелект

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11937
Опубліковано: 22.03.24