Dark mode


A+ | Скинути | A-
Маркевич назвав головну проблему України у матчі з Боснією і Герцеговиною
Маркевич назвав головну проблему України у матчі з Боснією і Герцеговиною
Фото: УАФ

Мирон Маркевич

Авторитетний український тренер оцінив виступи національної команди у півфіналі плей-офф відбору на Євро-2024.

Головною проблемою для збірної України у матчі проти Боснії та Герцеговини, стала неготовність до тактичної перебудови суперника. Так вважає авторитетний тренер Мирон Маркевич.

За словами спеціаліста, ситуацію врятували лише заміни проведені головним тренером під кінець матчу.

Водночас Маркевич висловив сподівання, що у фіналі плей-офф відбору на Євро-2024, “синьо-жовтим” зможе допомогти Віктор Циганков, якого не вистачало у Зениці.

“Добре все, що добре закінчується… Гра нашої збірної в Зениці не справляла враження, але, коли здавалося, що надій на порятунок вже немає, вдалося досягти зламу.

Склалося враження, що для гостей дещо несподіваним виявилося тактичне шикування боснійців 3-5-2, коли їм вдалося нейтралізувати висунутого на вістря атаки Артема Довбика. Заради справедливості слід сказати, що йому мало допомагали партнери. Звісно, коли б в українців були більш агресивні фланги, то простіше було б знаходити вразливі місця в редутах господарів. Проте наші крайні півзахисники були доволі пасивні, бракувало креативу Олександру Зінченку та Георгію Судакову. Найменше претензій до Володимира Бражка, котрий, як для дебюту, вдало замінив на позиції опорника Тараса Степаненка.

Треба було рятувати ситуацію й керманич Сергій Ребров зробив правильні заміни, перейшовши на гру в два нападники. Не розумію, чому на ці перешикування господарі ніяк не відреагували, адже треба було задіяти четвертого захисника. Та це вже їхні проблеми, адже вони були не безгрішні й біля чужих воріт. Втім, тоді б не вдалося Роману Яремчуку стати героєм поєдинку, записавши до свого активу гол і результативну передачу.

Клас української збірної вищий за ісландців. Сподіваюся, що у Вроцлаві зіграє й Віктор Циганков, якого вчора нашим бракувало. Залишився один крок. Не можна цей шанс змарнувати”, – цитує Маркевича Sport.ua.

Нагадаємо, раніше перемогу над Боснією і Герцеговиною прокоментував головний тренер збірної України Сергій Ребров.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12839
Опубліковано: 22.03.24