Dark mode


A+ | Скинути | A-
Захисник збірної України може стати гравцем Ліверпуля – ЗМІ
Захисник збірної України може стати гравцем Ліверпуля – ЗМІ
Однією з головних трансферних цілей англійського Ліверпуля може стати захисник збірної України з футболу та Борнмута Ілля Забарний.

Про це пишуть англійські ЗМІ після інформації про те, що з наступного сезону новим спортивним директором мерсисайдців стане Річард Г’юз, який раніше працював у Борнмуті.

Зокрема LiverpoolWorld стверджує, що червоні мають намір посилити лінію захисту через тривалу відсутність через травму Жоеля Матіпа. До того ж, зважують на вік камерунця та схильність до травм.

Ліверпуль може підписати Забарного

Видання пише, що Ліверпуль зараз розглядає два варіанти підсилення – Ллойд Келлі та Ілля Забарний.

— Забарний був необробленим діамантом, який Г’юз допоміг придбати у київського Динамо у січні 2023 року за 24 млн фунтів стерлінгів. У цьому сезоні 21-річний гравець наднадійний у Борнмуті, зігравши у всіх 28 матчах АПЛ без замін. Його майстерність постійно зростає, він ще не досягнув свого зеніту, – пише видання.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна ціна українця оцінюється у €28 млн. За даними CIES Football Observatory, його вартість буде лише зростати.

Контракт Забарного з Борнмутом чинний до 30 червня 2028. У турнірній таблиці АПЛ Борнмут посідає 13 місце з 35 очками. Ліверпуль (64) на міжнародну перерву пішов другим, поступаючись Арсеналу за додатковими показниками.

Читайте також

Забарний забив дебютний гол в АПЛ, а Борнмут здійснив камбек, програючи 0:3 Лутону

Джерело: LiverpoolWorld

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12740
Опубліковано: 22.03.24