Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україна має потенціал для повного знищення Кримського мосту – СБУ
Україна має потенціал для повного знищення Кримського мосту – СБУ
Василь Малюк зазначив, що нині ворог взагалі не використовує Кримський міст для постачання зброї.

РФ не використовує Кримський міст для постачання зброї та засобів ураження після успішних українських атак. Нині окупанти намагаються його відновити, однак Україна має потенціал, щоб повністю його знищити. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв’ю Фактам ICTV, яке транслювали в ефірі телемарафону Єдині новини.

Він зазначив, що раніше за добу мостом проходило 42-46 поїздів, що перевозили зброю та боєприпаси, а тепер тільки 4-5. Чотири з них – пасажирські, один – для перевезення товарів загального вжитку. Автомобільне сполучення є, але воно обмежене.

“Тобто сьогодні ворог взагалі не використовує Кримський міст для постачання зброї”, – додав Малюк.

За його словами, окупанти працюють над його повним відновленням, проте в разі, якщо це станеться, то реакція з українського боку буде відповідною.

“Коли вони відновлять опори, можливо, потенційно знову почнуть переміщати боєкомплект. Тоді, власне, ми їм учергове скажемо “Привіт”. Усьому свій час, не (прискорюймо) події. Потенціал для його повного знищення у нас, звичайно ж, є”, – запевнив голова СБУ.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський з нагоди 32-х роковин створення привітав працівників СБУ з професійним святом, вручив державні нагороди, відзнаки та присвоїв військові звання.

Спецпідрозділ ГУР уразив стартову позицію FPV-дронів росіян на Запоріжжі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14269
Опубліковано: 25.03.24