Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Харківщині на мінах підірвалися трактор і машина розмінування
На Харківщині на мінах підірвалися трактор і машина розмінування
Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення. Також було пошкоджено робочий орган машини механізованого розмінування.

В Ізюмському районі Харківської області машина розмінування та трактор підірвалися на протитанкових мінах. Про це у понеділок, 25 березня, повідомили у ДСНС.

“25 березня у полі поблизу села Пришиб Балаклійської громади Ізюмської району тракторист наїхав на протитанкову міну ТМ-62П. Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення”, – йдеться у дописі.

Також під час проведення робіт з очищення території від ворожих вибухонебезпечних предметів підірвалася машина механізованого розмінування.

“Унаслідок підриву на протитанковій міні у машини механізованого розмінування GCS-200 пошкоджено робочий орган – ротор”, – йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, постраждалих немає.

 

 

Нагадаємо, у Купʼянську на Харківщині внаслідок підриву на власному городі загинув 43-річний чоловік. В селі Широка Балка на Херсонщині під час роботи в полі на ворожому боєприпасі підірвався місцевий житель.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17854
Опубліковано: 26.03.24