Dark mode


A+ | Скинути | A-
Карта бойових дій на 26 березня 2024 – ситуація на фронті
Карта бойових дій на 26 березня 2024 – ситуація на фронті
Протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 59 авіаційних ударів, здійснив 106 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Карта бойових дій в Україні на 26 березня 2024

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

Ситуація в Україні на 26 березня 2024

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 1 атаку противника в районі населеного пункту Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Роздолівка та північніше Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 4 атаки ворога в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 4 атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі та Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі населеного пункту Новомихайлівка, де ворог 22 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 4 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області; південно-західніше Білогір’я та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Але протягом минулої доби наступальних (штурмових) дій не вів.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 762-гу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 21620
Опубліковано: 26.03.24