Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Чернігівщині можливе затоплення доріг
На Чернігівщині можливе затоплення доріг
Можливе порушення транспортного сполучення з окремими селами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському, Чернігівському районах.

На річках Чернігівської області утримуються високі рівні води. Можливе затоплення доріг. Про це повідомила пресслужба ДСНС України у вівторок, 26 березня.

 

“26 – 28 березня на Десні та її притоці річки Снов триватиме затоплення заплавних територій та доріг на заплаві з порушенням транспортного сполучення з окремими селами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському, Чернігівському районах”, – йдеться в повідомленні.

 

У зв’язку із цим в ДСНС оголосили І рівень небезпеки – жовтий.

 

Зазначається, що на Верхньому Дніпрі (в межах країни) утримуватиметься затоплення заплави з порушенням транспортного сполучення ряду прирічкових сіл водами Сожу і Дніпра у Чернігівському районі. Оголошено ІІ рівень небезпеки – помаранчевий.

 

Нагадаємо, раніше у Чернігівській області через повінь було припинено транспортне сполучення з трьома селами. На Волині через рiст рiвнiв води на річках басейну Прип’яті було затоплено й підтоплено понад 13,7 тис. га сільськогосподарських угідь.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14805
Опубліковано: 26.03.24