Dark mode


A+ | Скинути | A-
#ЦПД_пояснює: ?? Керівник ЦПД, лейтенант Андрій Коваленко взяв участь у дискусі…
#ЦПД_пояснює: ?? Керівник ЦПД, лейтенант Андрій Коваленко взяв участь у дискусі…
#ЦПД_пояснює:

 Керівник ЦПД, лейтенант Андрій Коваленко взяв участь у дискусії в рамках Kyiv Stratcom Forum 2024. Він підкреслив, що Центр разом з ГУР та СБУ регулярно відбиває ворожі інформаційні атаки, однак боротися з дезінформацією рф потрібно не тільки аналізом і прогнозуванням загроз та кампаній, а й проактивними діями, зокрема в інфополі ворога.

???? «У пропаганди немає кордонів, вони працюють проти нас в Україні, і ми гідно попереджаємо та відбиваємо атаки. Але ворожа пропаганда працює також і в англомовному просторі, на Близькому Сході, в Латинській Америці. російська дезінформація працює не тільки проти нас, але й проти демократій. Саме тому зараз важливо часто діяти дзеркально і жорстко. Маємо не тільки захищатися, але і проводити ІПсО та СІО в російському інфопросторі, а також всюди, де присутні інтереси України та демократій», – сказав керівник ЦПД.

Він наголосив, що змінювати підходи потрібно і партнерам України, бо пропаганда рф працює також проти інтересів Заходу. Ми маємо бити першими, попереджаючи кампанії ворога, які шкодять інтересам держави. ???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 24626
Опубліковано: 27.03.24