Dark mode


A+ | Скинути | A-
У шести областях України скасували відключення світла: де ще діють обмеження
У шести областях України скасували відключення світла: де ще діють обмеження
Відключення світла станом на ранок 30 березня були скасовані у шести областях України. Але у Харківській області продовжують діяти обмеження.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міненерго.

 Ввечері 29 березня відключення світла вводилися у Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Запорізькій областях.

Станом на ранок графіки аварійних відключень не застосовуються, окрім Харківської області. Знеструмлені 120 тисяч споживачів у регіоні.  Причина - значні пошкодження обладнання та неможливість передати необхідний обсяг електроенергії.

Також внаслідок нічної атаки в Одеській області аварійно відключалось обладнання на одній з підстанцій. Там знеструмлені були 70 тисяч споживачів, вони вже зі світлом.

 Обстріл України 29 березня

Росіяни в ніч на 29 березня випустили по Україні 60 дронів-камікадзе та 39 ракет різних типів. Протиповітряній обороні вдалося знищити 56 безпілотників та 29 ракет.

Удар ворога знову був націлений на енергетику. Окупанти атакували три ТЕС в Україні, внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання.

Також були атаковані об'єкти критичної інфраструктури у Дніпропетровській, Черкаській, Львівській та Івано-Франківській областях.

Детальніше про наслідки ворожої атаки - у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15670
Опубліковано: 30.03.24