Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сергій Шефір дав коментарі після звільнення з посади першого помічника Володимира Зеленського
Сергій Шефір дав коментарі після звільнення з посади першого помічника Володимира Зеленського
Президент України Володимир Зеленський звільнив свого першого помічника Сергія Шефіра, повідомляє “ТСН”.

Засновник і директор “Кварталу 95”, продюсер серіалів “Свати” і “Слуга народу”, Сергій Шефір працював першим помічником Володимира Зеленського з 2019 року. З якої причини його було звільнено, не афішується.

“Незалежно від усього, що ви чуєте і читаєте, я в команді президента. Без варіантів. Крім того, що він президент, він мій друг, а це набагато важливіше за посаду”, – заявив Шефір.

Він був не єдиною людиною з команди Володимира Зеленського, звільненою за останній час. Також був змушений залишити свою посаду секретар РНБО Олексій Данілов, який працював на цій посаді з жовтня 2019 року.

Було звільнено 2 заступників керівника ОП Андрія Єрмака – Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова, а також радників президента Олега Устенка, Сергія Трофімова та Михайла Радуцького.

Володимир Зеленський учора заявив, що звільнення співробітників з ключових посад у країні триватиме. Це необхідно для блага України. Нові люди, які обіймуть ці посади, зможуть розв’язати накопичені проблеми і вивести країну на новий рівень.

Українці не зовсім розуміють сенс кадрових перестановок під час війни. Багато хто пише в коментарях у соцмережах, що масові звільнення в країні пов’язані із загостренням внутрішньополітичної боротьби.

Дії Володимира Зеленського викликають критику з боку його старої команди, а президент України з цим миритися не готовий. Усуваючи всім відомих людей зі свого оточення під різними приводами, він прагне затвердити свою владу і прибрати можливих конкурентів з поля зору громадян країни.

Сообщение Сергій Шефір дав коментарі після звільнення з посади першого помічника Володимира Зеленського появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18546
Опубліковано: 31.03.24