Dark mode


A+ | Скинути | A-
Російські планувальні бомби мають серйозний вплив на перебіг війни в Україні – The Times
Російські планувальні бомби мають серйозний вплив на перебіг війни в Україні – The Times
Росіяни використовують в Україні модернізовані плануючі бомби радянських часів, яким ЗСУ не мають можливості протистояти без винищувачів F-16, повідомляє “The Times”.

Ці бомби можна випускати з відстані до 60 кілометрів до цілей. Вони здатні завдавати ударів за лічені хвилини, тому українські ППО не встигають на них реагувати.

“Модифікувавши бомби радянської епохи, що дало їм змогу “планувати” до своєї цілі, та додавши базові супутникові навігаційні системи, Росія здобула повітряний контроль над містами та селами Донбасу”, – зазначили аналітики “The Times”.

Україна очікує цього літа надходження в країну винищувачів F-16 від союзників. Льотчики закінчують навчання в західних країнах. В Україні займаються підготовкою аеродромів та інфраструктури для прийому іноземних літаків, а також займаються підготовкою технічного персоналу для їх обслуговування.

Посилення сил ЗСУ літаками F-16 зможе вплинути на ситуацію в українському небі. Літаки дадуть змогу протистояти атакам російських плануючих бомб, а також стануть хорошою підтримкою з повітря українській піхоті.

Сообщение Російські планувальні бомби мають серйозний вплив на перебіг війни в Україні – The Times появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16101
Опубліковано: 31.03.24