Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Україні у 2024 році можуть закрити телемарафон через проблеми з довірою і фінансуванням
В Україні у 2024 році можуть закрити телемарафон через проблеми з довірою і фінансуванням
В Україні у 2024 році можуть закрити телемарафон “Єдині новини” через втрату довіри населення і проблеми з фінансуванням, повідомляє “РБК-Україна”.

За словами голови Комітету ВР зі свободи слова Ярослава Юрчишина, телемарафону необхідно змінити свій формат, щоб повернути колишню популярність. Крім того, міжнародна допомога партнерів скорочується, тому слід грамотно розставляти пріоритети. Гроші потрібно витрачати на те, що важливіше – на снаряди для ЗСУ.

“З єдиним марафоном також починає падати довіра до влади, і це цілком резонно, тому що ми оголосили, що єдиний марафон – це офіційне джерело. Це рупор влади. Якщо падає довіра до рупора, падає довіра до того, хто цей рупор тримає”, – пояснив Юрчишин.

Україна виділила гроші з бюджету на фінансування телемарафону та 6 телеканалів, які в цьому задіяні, на весь 2024 рік. Чи буде далі продовжено фінансування, поки незрозуміло. Це залежить від того, наскільки телемарафон потрібен українцям, і чи можлива зміна його формату на більш актуальний.

Опитування, проведене на початку лютого цього року, показало, що тільки 36% українців довіряють телемарафону “Єдині новини”. При цьому абсолютно не довіряють йому 47% громадян країни.

Сообщение В Україні у 2024 році можуть закрити телемарафон через проблеми з довірою і фінансуванням появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20562
Опубліковано: 01.04.24