Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Валенсії розповіли про ступінь травми Яремчука: скільки може зайняти відновлення
У Валенсії розповіли про ступінь травми Яремчука: скільки може зайняти відновлення
Форвард збірної України Роман Яремчук, який став одним із головних героїв матчу у плейоф відбору на Євро-2024 проти команди Боснії і Герцеговини, після повернення до лав іспанської Валенсії травмувався у матчі проти Мальорки.

Що відомо про травму Яремчука

Футболіста довелося замінити вже на 17-й хвилині зустрічі. Кажани повідомили, що в українця травма підколінного сухожилля лівої ноги.

Терміни для повернення гравця у клубі не уточнили, але зазначили, що він найближчим часом розпочне відновлення.

Час на відновлення цієї травми у футболістів може суттєво варіюватися: від кількох днів до тижнів або місяців. Все залежить від характеру ушкодження.

Коли Яремчук востаннє травмував підколінне сухожилля у 2021 році, то його відновлення зайняло близько тижня. Тоді він змушений був пропустити товариську гру України проти Бахрейна (1:1). А трьома роками раніше Яремчук відновлювався від серйознішої травми два місяці.

За Валенсію українець виступає на правах оренди до кінця сезону. Його контракт належить бельгійському Генку. У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії Валенсія йде на восьмій сходинці, маючи в активі 41 очко. Лідером Ла ліги залишається мадридський Реал (75 очок), слідом розташувалися Барселона (67) та Жирона (65).

Нагадаємо, у півфінальному матчі плейоф відбору на Євро проти Боснії і Герцеговини Яремчук з’явився наприкінці другого тайму за рахунку 1:0 на користь суперника та став автором голу. Також він віддав результативний пас на Артема Довбика, що дозволило українцям вийти у фінал відбору.

Читайте також

Зінченко розповів, що сказав Шевченко у роздягальні після виходу на Євро-2024

Джерело: ФК Валенсія

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15909
Опубліковано: 01.04.24