Dark mode


A+ | Скинути | A-
OpenAI дозволила використовувати ChatGPT без реєстрації
OpenAI дозволила використовувати ChatGPT без реєстрації
Американська компанія OpenAI дозволила використовувати чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT без реєстрації. Про це розробники повідомили на офіційному сайті.

ChatGPT можна використовувати без реєстрації

Нововведення вже працює в Україні. В OpenAI зауважили, що незалежно від наявності облікового запису в налаштуваннях можна обрати, чи надає користувач дозвіл на використання запитів для навчання ChatGPT.

Також компанія запровадила додаткові засоби захисту контенту, як-от блокування підказок і генерацій у ширшому діапазоні категорій.

– Наша місія полягає в тому, щоб зробити такі інструменти, як ChatGPT, широкодоступними, щоб люди могли відчути переваги ШІ. Понад 100 млн людей у 185 країнах світу щотижня використовують ChatGPT, щоб дізнатися щось нове, знайти творче натхнення та отримати відповіді на свої запитання, – пояснили скасування обов’язкової реєстрації в OpenAI.

Водночас в Open AI наголосили, що створення облікового запису має багато переваг, зокрема можливість зберігати та переглядати історію чатів, ділитися ними та розблокувати додаткові функції, наприклад, голосові розмови та спеціальні інструкції.

Читайте також

Зможе працювати зі сценаріями: розкрито терміни виходу та можливості ChatGPT-5

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10866
Опубліковано: 02.04.24