Dark mode


A+ | Скинути | A-
Для зниження рівня холестерину: харчові добавки в Японії пов’язують зі смертю п’яти осіб
Для зниження рівня холестерину: харчові добавки в Японії пов’язують зі смертю п’яти осіб
Як повідомив сьогодні, 2 квітня, представник міністерства охорони здоров’я Японії, харчові добавки, призначені для зниження рівня холестерину, стали причиною щонайменше 157 госпіталізацій. Препарати також потенційно пов’язують із п’ятьма летальними випадками.

Червоний дріжджовий рис

Зазначається, що прес-секретар компанії-виробника Kobayashi Pharmaceutical підтвердила останні випадки госпіталізації, не вдаючись у подробиці.

Як стало відомо, йдеться про продукти компанії, що містять бені кодзі – це червоний дріжджовий рис, ферментований цвіллю. Протягом століть його використовували в продуктах харчування, алкогольних напоях і народних ліках по всій Східній Азії.

Читайте також

Новий препарат проти старіння літніх собак може допомогти вченим розробити ліки для людей

Проблеми з нирками

22 березня Kobayashi Pharmaceutical оголосила, що відкликає три види безрецептурних таблеток, що містять бені кодзі, після того як клієнти повідомили про проблеми з нирками.

У компанії заявили, що на одному із заводів було виявлено потенційно токсичну кислоту, що виробляється цвіллю.

Скандал і теорії змови

Скандал домінував у заголовках японських газет і був популярною темою в соціальних мережах, де з’явилися дезінформаційні повідомлення і теорії змови.

Kobayashi Pharmaceutical – всесвітньо відома компанія, що пропонує широкий асортимент продукції, пов’язаної зі здоров’ям.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14035
Опубліковано: 02.04.24