Dark mode


A+ | Скинути | A-
Попри західні санкції російська нафта “Сокіл” повертається до Індії – Bloomberg
Попри західні санкції російська нафта “Сокіл” повертається до Індії – Bloomberg
Три судна з нафтою країни-агресора перебувають в індійських портах, а одне прямує до них, що свідчить про відновлення торгівлі сирою нафтою, незважаючи на санкції США, пише Bloomberg.

Згідно зі статтею, всі вантажі з нафтою “Сокіл”, завантажені в березні, і більшість вантажів, доставлених у лютому, було відправлено до Китаю, але деякі з них тепер повертаються до Індії.

Відомо, що раніше індійські НПЗ відмовлялися від поставок нафти окупантів, що здійснюються державним “Совкомфлотом”, через антиросійські обмеження, але зараз надходження поновлюються через трейдерів.

За словами неназваних керівників місцевих НПЗ, єдине, що змінилося, крім цього факту, це те, що тепер вантажі пропонуються з привабливими знижками, що призвело до відновлення деяких потоків до Індії.

У статті йдеться про те, що залишається незрозумілим, чи були вирішені проблеми, пов’язані з торгівлею, і чи будуть всі чотири судна розвантажувати сиру нафту в індійських портах цього місяця.

Сообщение Попри західні санкції російська нафта “Сокіл” повертається до Індії – Bloomberg появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17512
Опубліковано: 02.04.24