Dark mode


A+ | Скинути | A-
Офіцер ЗСУ під ніком “Нічний Сталкер” розповів про способи тиску на мобілізованих українців
Офіцер ЗСУ під ніком “Нічний Сталкер” розповів про способи тиску на мобілізованих українців
Український військовий відповів у Мережі на запитання користувачів про те, як змусити воювати невмотивованого бійця, який буде готовий здатися за першої ж нагоди, щоб не продовжувати захищати батьківщину.

Офіцер стверджує, що є кілька способів, які вони використовують для таких захисників – бесіда, постріл над головою або побої від ротного.

Далі “Нічний Сталкер” пояснює, що в ЗСУ незвичайні покарання, додавши, що мирні жителі “просто не знають армійських методів”. Він зазначає, що є і більш жорсткі заходи, але описувати детальніше їх не став.

При цьому, за словами офіцера, багато новобранців вважають за краще за підсумком послухатися, оскільки альтернативою за невиконання наказу буде в’язниця, що для багатьох страшніше.

Зазначимо, що зараз в Україні все ще розглядають оновлений мобілізаційний документ, після якого вступити до лав ЗСУ мають кілька сотень тисяч осіб.

Однак уже кілька місяців українським захисникам на багатьох ділянках передової не вистачає особового складу, через що ініціатива у війні на боці окупантів.

Ба більше, бійці ЗСУ здебільшого служать від початку війни і їм потрібна ротація, а чоловіки призовного віку намагаються всіма силами уникнути призову, бо не готові до бойових дій на території своєї країни.

Сообщение Офіцер ЗСУ під ніком “Нічний Сталкер” розповів про способи тиску на мобілізованих українців появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 29303
Опубліковано: 02.04.24