Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Херсонщині під час російських обстрілів пошкоджено газогін
На Херсонщині під час російських обстрілів пошкоджено газогін
Протягом доби російські війська обстрілювали Токарівку, Антонівку, Садове, Кізомис, Велетенське, Томину Балку, Берислав, Михайлівку, Зміївку, Тягинку та місто Херсон.

Під час обстрілів Херсонщини пошкоджено газогін. Про це вранці у середу, 3 квітня, повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Повідомляється, що протягом доби російські війська обстрілювали Токарівку, Антонівку, Садове, Кізомис, Велетенське, Томину Балку, Берислав, Михайлівку, Зміївку, Тягинку та місто Херсон.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено багатоповерхівку та 5 приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в господарську споруду та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає. Через російську агресію одна людина загинула”, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, нещодавно наХерсонщині в Бериславському районі під час польових робіт на російській вибухівці підірвався трактор. Внаслідок детонації вибухівки техніка загорілася. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого 50-річного чоловіка.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині в прибережній смузі Дніпро-Бузького лиману виявили мертвого чоловіка з мінно-вибуховою ампутацією ніг.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13019
Опубліковано: 03.04.24