Dark mode


A+ | Скинути | A-
Реал хоче продовжити контракт із Луніним: ЗМІ пишуть, переговори вже почалися
Реал хоче продовжити контракт із Луніним: ЗМІ пишуть, переговори вже почалися
Мадридський Реал має намір продовжити співпрацю з українським голкіпером Андрієм Луніним.

Футбольний інсайдер Фабріціо Романо повідомив у соціальній мережі X, що королівський клуб хоче підписати новий контракт із голкіпером збірної України.

Водночас, вершкові чекають на повернення до лав команди травмованого бельгійця Тібо Куртуа. Також повідомляється, що Реал не планує викуповувати контракт іншого голкіпера Кепи Аріссабалаги, тому він повернеться до Челсі після завершення оренди.

Що відомо про новий контракт Луніна з Реалом

За даними іспанського видання Relevo, Лунін та Реал “продемонстрували повну схильність до досягнення угоди”. Зазначається, що переговори між сторонами розпочалися кілька тижнів тому.

Чинний контракт Андрія Луніна з мадридським Реалом розрахований до літа 2025 року. Нещодавно українець уклав угоду з агентством Polaris Sports, яке пов’язане з колишнім агентом Криштіану Роналду Жозе Мендешем.

У сезоні 2023/24 українець провів 24 матчі у всіх турнірах за мадридський клуб. Українець пропустив 19 голів та в 11 поєдинках відіграв на нуль.

У березні Романо повідомляв, що Реал підготував новий контракт для Андрія Луніна. Журналіст зазначив, що все залежатиме від рішення самого українця, адже клуб та наставник команди Карло Анчелотті довіряють Андрію, поки чекають на повернення Куртуа.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13436
Опубліковано: 03.04.24