Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україні загрожує “серйозна катастрофа” на полі бою навіть зі схваленою допомогою від Конгресу США – Politico
Україні загрожує “серйозна катастрофа” на полі бою навіть зі схваленою допомогою від Конгресу США  – Politico
Через чисельну перевагу та авіабомби окупанти, ймовірно, зможуть “прорвати лінію фронту і зруйнувати її на деяких ділянках” ще до серпня.

Про це пише видання Politico, посилаючись на високопоставлених українських військових із командування ексголовкома Залужного.

За їхніми словами, Україні зараз нічим не допоможеш, оскільки немає серйозних технологій ні в країні, ні у союзників, здатних зупинити загарбників.

Зазначається, що озброєння дуже швидко стає непотрібним, тому що ворожі війська швидко контратакують з ним. Один з офіцерів навів як приклад Storm Shadow і SCALP, які були ефективні до того моменту, поки РФ не знайшла способи протистояти їм.

Також повідомляється, що окупанти вже давно готуються до виходу на поле бою винищувачів F-16, які вони здатні атакувати.

У публікації зазначено, що проблеми ЗСУ на фронті в умовах наближення виборів у низці західних країн, зокрема США, можуть спонукати союзників почати переговори з країною-агресором про припинення війни.

Також українські генерали вважають, що в державі почалася не тільки військова криза, а й політична через складнощі з мобілізацією.

Сообщение Україні загрожує “серйозна катастрофа” на полі бою навіть зі схваленою допомогою від Конгресу США – Politico появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11440
Опубліковано: 04.04.24